Oriol Mahiques del Club Nàutic de Sitges, guanya l’Europeu de Patí a Vela cel·lebrat a Bélgica. Leo Andreoli i Mar Vilardell també del Nàutic Sitges, segón i tercer en categoria Junior.

Twins Club va rebre amb molta cordialitat als regatistes juniors que van fer l’estage, Surfmix i participació a la Copa d’Europa per part dels regatistes del Club Nàutic de Sitges fent-los sentir com a casa.

De fet, a la barra del restaurant del Club figura la Placa d’Agermanament que el Club Nàutic de Sitges els hi va entregar a l’octubre passat amb motiu de la Copa d’Europa que vam organitzar a Sitges.

Els participants del Club Nàutic de Sitges en categoria Sénior va ser Oriol Mahiques, mentres que en junior van ser Mar Vilardell, Teo Mercadé, Ona Pascual, Jan Marc Pascual, Víctor Sans, Lucía Tortajada, Leonardo Andreoli, Nil Mercadé, Marta Figueras, Ana Heuninck, Alejandra Pera i María Freixa.

Una setmana d’entrenament amb vent tranquil però forta corrent que va cambiar els dies de la competició essent anul·lada el primer dia per tempesta. El segon dia es va realitzar una sola prova en la que van finalitzar 4 regatistes, la resta retirats per les onades i forts vents en la que proves anteriors es van anul·lar per raxes de 22 a 23 nusos. L’ùltim dia de regata van sortir 11 a l’aigua i van acabar 6.

En Oriol Mahiques, del Club Nàutic de Sitges, va quedar 1er en categoria Sènior.

Jan Mateos del Prat va ser primer classificat, mentres que el segón i tercer, Leo Andreoli i Mar Vilardell del Club Nàutic de Sitges.

Durant l’estància va haver-hi de tot: acampada amb tendes a la platja, tormenta descomunal, visita en bici a Bruixes, navegada amb posta de sol, forats amb vaixells amb reparació in situ d’Alfonso (Cubano), fogata a la plataja, karaoke, càntics amb guitarra, windsurf a la sorra, kite Flight, concert a Ostende… i tot amb bona armonia arropats per la instructora Paula Martin i els seus ajudants en Dani Vilardell i Joana Meyer.


Felicitem als participants i a Twins Club per l’organització!