El Club Nàutic de Sitges arrasa en Campeonato de Cataluña de Patín Junior

El Club Nàutic de Sitges arrasa en Campeonato de Cataluña de Patín Junior

Dani Vilardell, Joana Meyer, i Èric Vilardell, regatistes del Club Nàutic de Sitges varen quedar en primera, segona i tercera posició en el Campionat de Catalunya de Patí Junior celebrat el passat cap de setmana 2 i 3 de juliol al mateix Club Nàutic. Amb aquest resultat el Club Nàutic Sitges repeteix per segon any consecutiu un podi íntegrament sitgetà en la categoria absoluta de la classe.

Varen participar 35 embarcacions de diferents clubs de Catalunya, com Club Marítim del Prat, el Centre Municipal del Prat, Club Nàutic Tamariu, Club Marítim Cubelles, Club Natació de Barcelona i el Club de Mar Sitges, amb edats de entre els 10 y 17 anys en la categoria general, i més de 18 anys en categoria open.

Es varen realitzar 3 proves per dia, amb un vent bastant constant el dissabte, i una mica variable el diumenge, obligant a estar atents a les pujades de vent de les darreres proves del darrer dia.

Un increïble Dani Vilardell va fer una autèntica exhibició en materialitzar cinc primeres posicions en les sis proves realitzades. Joana Meyer Duró va navegar de forma brillant en tot el campionat imposant-se per un punt a Eric Vilardell, que va defensar unes regates excepcionals. Cal destacar també el meritori quart lloc de Fèlix Lázaro també del mateix Club Nàutic de Sitges, i de Claudia Serrano que, empatada amb el cinquè en punts, va quedar en sisena posició.

L’organització tant a terra com a mar va ser de primera, i cal dir que aquestes places no s’haguessin assolit si no fos per la bona feina realitzada durant tot l’hivern pel tercer del món en 29er, entrenador de l’equip de regata júnior de l’Escola de Vela i actual comodor del Nàutic Sitges, Oriol Mahiques.

Felicitats als campions.