Benvolguts /des Socis /es,

Ens plau informar-vos d’una important novetat que es concreta per a la nova temporada d’estiu 2018. Després de mesos de negociació, hem aconseguit integrar en l’estructura del Club a Sitges Sup, una escola de Stand Up Paddle (Surf de rem) que desenvolupava la seva activitat a Sitges des de 2014, passant a desenvolupar i oferir totes les seves activitats i serveis en el nostre Club. Amb aquesta integració, des de ja podeu gaudir d’un seguit de noves activitats relacionades amb l’Stand Up Paddle. Aquesta integració ha suposat la incorporació de nous materials i de personal especialitzat en la disciplina de l’Stand Up Paddle.

A continuació us detallem totes les noves activitats que desenvoluparem. Per descomptat, amb preus especials per a tots / es vosaltres / es. A la web del Club els podeu consultar.

STAND UP PADDLE (SUP):

 • Curs iniciació Stand Up Paddle (SUP)
 • Curs perfeccionament Stand Up Paddle (SUP)
 • Curs iniciació / perfeccionament Paddle Surf onades
 • Sunset Sup (posta de sol des de l’aigua) + Sopar (opcional)
 • Sunrise Sup (alba des de l’aigua) + esmorzar (opcional)

SUP PANCETA (SUP GEGANT):

 • Sortida Sup Panceta

EXCURSIONS ESPECIALS:

 • Excursió pantà de Siurana (Priorat) Excursió parc natural del Garraf
 • Excursió cales de Vilanova

ESDEVENIMENTS ESPECIALS:

 • Celebració d’aniversari: activitat a l’aigua (Sup o Sup Panxeta) + berenar

SUP IOGA / PILATES / FITNESS:

 • Classe de Ioga / Pilates / Fitness a taula de SUP

SUP ESGRIMA:

 • Classe d’esgrima
 • a taula de SUP

 

CURS D’INICIACIÓ STAND UP PADDLE (SUP): La classe és per a iniciar-se al SUP i en funció de l’evolució hi ha la possibilitat de realitzar una remada per les platges de Sitges, visitar l’església de Sant Bartomeu des de l’aigua, etc

CURS DE PERFECCIONAMENT SUP: Curs de perfeccionament a mida per a nivell intermedi o avançat. Per millorar la remada, la posició a la taula i aprendre nous moviments.

EXCURSIÓ CALES DE VILANOVA: La durada de l’excursió és de 3 hores aproximadament. Bonica travessia des de Vilanova i la Geltrú a Sitges. El grup navega paral·lel a la costa gaudint de les increïbles vistes. Accés a les cales i albirat de fauna. A mig camí, parada per reposar forces i hidratar bé.

EDEVENIMENTS ESPECIALS: Vols celebrar el teu aniversari o el d’un familiar o amic d’una forma diferent? Et proposem passar una estona divertida a l’aigua practicant Stand Up Paddle o la nostra divertida taula gegant Sup Panceta i en acabar, bufes les espelmes.

SUP IOGA / PILATES / FITNESS: Classes de Ioga, Pilates i/o Fitness a una taula de Stand Up Paddle. T’atreveixes?

EXCURSIÓ PARC NATURAL DEL GARRAF: La durada d’excursió és de 3 hores aproximadament. El parc natural del Garraf ens ofereix una excursió molt especial. Sortida des de la platja de Garraf, el grup navega paral·lel al massís del Garraf gaudint de les increïbles vistes. Accés a les coves i albirat de fauna. A mig camí, parada per reposar forces i hidratar bé.

EXCURSIÓ PANTÀ DE SIURANA (PRIORAT): La durada de la sortida és d’1 dia complet. De 09:00 a 18:00 hores. El pantà de Siurana ofereix moltes possibilitats ja que al no tenir onades és molt més fàcil aprendre la tècnica del Stand Up Paddle. El pantà té un embarcador públic de fàcil accés i també llocs per menjar, especialment una zona de pícnic amb accés exclusiu des de l’aigua.

CURS D’INICIACIÓ / PERFECCIONAMENT AL PADDLE SURF ONADES: Curs d’iniciació / perfeccionament al  paddle surf onades. Pensat per a riders que ja tenen un bon nivell d’stand up paddle i es volen iniciar en la modalitat d’onades.

SUNSET SUP (POSTA DE SOL DES DE L’AGUA) + SOPAR (OPCIONAL): Sortida programada per veure la posta de sol des de l’aigua. Veure la posta del sol sobre l’església de Sitges. Activitat relaxant amb fotos espectaculars. Opcional incloure el sopar a la platja al finalitzar.

SUNRISE SUP (ALBA DES DE L’AGUA) + ESMORZAR (OPCIONAL): Sortida programada per veure la sortida del sol des de l’aigua. Veure la sortida del sol sobre el parc natural del Garraf. Activitat relaxant amb fotos espectaculars. Opcional incloure l’esmorzar al finalitzar.

SUP ESGRIMA: Classe d’iniciació al Esgrima en una taula de Sup ¿ens hem tornat bojos? Potser si, però és molt divertit. No t’ho perdis!

 

PREUS