Comunicat  COVID-19 Club Nàutic de Sitges

Apreciat soci, apreciada sòcia:

La incertesa generada per l’arribada del Coronavirus al nostre país ens obliga, com a Entitat, a observar amb atenció el nostre entorn i el que diuen les institucions per adoptar diferents mesures de protecció que garanteixin la continuïtat del servei i contribueixin a la seguretat dels nostres empleats i socis.

Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, les recomanacions que venen promogudes per les diferents institucions de les que depenem, com són la GENERALITAT, el CONSELL CATALÀ DE L’ESPORT, la FEDERACIÓ CATALANA DE VELA i l’AJUNTAMENT DE SITGES s’han adoptat les següents mesures de prevenció:

  • S’han ajornat totes les activitats organitzades i programades, esportives i socials. És a dir, els cursos, entrenaments, regates de regularitat, trofeus, exposicions, etc.

Es per això que des de la Junta Directiva hem acordat tancar el Club i les seves instal·lacions durant un període de dues setmanes i fins nou avís com a part fonamental del nostre compromís amb el soci/sòcia i vetllant per la seva seguretat i la dels nostres professionals.

El Restaurant romandrà obert aplicant les mesures actuals de seguretat dictades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i fins nou avís.

Volem agrair-li la seva col·laboració i confiança, així com la seva comprensió davant dels protocols de seguretat establerts a tots els nivells.

Podeu mantenir-vos informats sobre les mesures i estat de la activitat del Club a través d’aquests mitjans:

  • Enviant un correu electrònic al Club: cns@nauticsitges.com
  • A través de les xarxes socials del Club:  FacebookTwitterInstagram
  • Trucant al telèfon 93 743 20 57 i/o 654 821 572  de 10 a 18h de dimarts a diumenge.

Recordeu, en la mesura del possible, evitar anar a llocs concorreguts i posar en pràctica totes les mesures emeses per les autoritats sanitàries.

Rebeu una cordial salutació.

 

_____________________________________________________________________________________________________

 

Apreciado socio, apreciada socia:

La incertidumbre generada por la llegada del Coronavirus al nuestro país nos obliga, como Entidad, a observar con atención nuestro entorno y lo que dicen las instituciones para adoptar diferentes medidas de protección que garanticen la continuidad del servicio y contribuyan a la seguridad de nuestros empleados y socios.

Siguiendo las indicaciones de las autoridades sanitarias y las recomendaciones que vienen promovidas por las diferentes Instituciones de las que dependemos, como son la GENERALITAT, el CONSELL CATALÀ DE L’ESPORT, la FEDERACIÓ CATALANA DE VELA y el AJUNTAMENT DE SITGES, se han adoptado las siguientes medidas de prevención:

  • Se han aplazado todas las actividades organizadas y programadas, deportivas y sociales. Es decir, los cursos, entrenamientos, regatas de Regularidad, Trofeos, exposiciones, etc.

Es por ello, que desde la Junta Directiva hemos acordado cerrar el Club y sus instalaciones durante el período de dos semanas y hasta nuevo aviso como parte fundamental de nuestro compromiso con el socio/socia y velando por la su seguridad y la de nuestros profesionales.

El Restaurante permanecerá abierto aplicando los medidas actuales de seguridad dictadas por el Departamento de Salud de la Generalitat de Catalunya y hasta nuevo aviso.

Queremos agradecerle su colaboración y confianza, así como su comprensión ante los protocolos de seguridad establecidos a todos los niveles.

Puede mantenerse informado sobre las medidas y estado de la actividad del Club a través de estos medios:

  • Enviando un correo electrónico  al Club:  cns@nauticsitges.com
  • A través de las redes sociales del Club:  FacebookTwitter –  Instagram
  • Llamando al Teléfono 93 743 20 57 y / o 654 821 572 de 10 a 18h de martes a domingo.

Recuerde, en la medida de la posible, evitar ir a sitios concurridos y poner en práctica todas las medidas emitidas por los autoridades sanitarias.

Recibid un cálido saludo.