Els nostres regatistes del Club Nàutic de Sitges tornen a arrasar al Campionat d’Espanya de Patí Junior

Aquest dies 24,25 i 26 d’Agost s’ha celebrat el Campionat d’Espanya de Pati Junior sota la organització del Club Natació Badalona. Els regatistes del Club Nàutic de Sitges han realitzat un molt bon campionat, amb regatistes que han estat lluitant per emportar-se la victòria fins l’ultima regata i regatistes que participaven per primera vegada en una competició d’aquesta envergadura i duració. Els regatistes han estat entrenant durant gairebé tot l’any per encarar la temporada de regates de la millor manera sota les ordres de l’equip d’entrenadors format per Berta Mahiques, Paula Martín, Jaume Viñola i amb l’ajut de Oriol Mahiques.

Els regatistes del Club Nàutic de Sitges que han participat en el Campionat d’Espanya de Pati Junior han estat: Mar Vilardell, Jan-Marc Pascual, Jan Lázaro, Jan Tarongí, Leonardo Andreoli, Victor Sans, Teo Mercadé, Inés Rovira, Lucia Tortajada, Jordi Sans, Bet Vila i Inés Tortajada.

La meteorologia ha respectat els dies del campionat, permetent que se celebrin les sis mànigues programades, dues cada dia. Els dos primers dies els vents van ser suaus, on els patinaires van haver de navegar amb sensibilitat i intentant trobar la màxima velocitat amb el patí. El tercer dia va començar amb la primera màniga amb 10-12 nusos de vent que han anat augmentant fins als 16-17 a la segona màniga, on els patinaires amb menys pes han tingut més dificultats per mantenir l’equilibri i la estabilitat de la seva embarcació.

Per part del Club Natació Badalona, la organització ha estat de primer nivell, amb una assistència a pares i regatistes excel·lent. Quan s’han presentat dificultats alhora de fer entrar i sortir les embarcacions de l’aigua hi ha hagut un servei fantàstic, a l’altura d’un campionat d’aquestes característiques i més encara adaptat per nens i joves que s’inicien en la competició en l’esport de la vela.

La campiona general ha estat Mar Vilardell, seguida de ben a prop pel sub-campió Jan-Marc Pascual. En tercer lloc ha quedat en Jan Lázaro. En Jan Tarongí i en Leonardo Andreoli han quedat sisè i setè respectivament, amb Victor Sans en la novena posició i Teo Mercadé onzè de la general. La Inés Rovira ha quedat finalment a la tretzena posició després d’endur-se l’última màniga amb condicions de molt vent. La Lucia Tortajada ha finalitzat en la posició vint després d’unes molt meritòries regates. En les posicions 22, 26 i 27 han quedat en Jordi Sants, la Bet Vila i la Inés Tortajada que participaven per primera vegada en una competició d’aquesta magnitud, acabant algunes mànigues dins del temps.

A tots ells i elles MOLTES FELICITATS!!!!