El passat 11 de novembre va veure la llum l’únic portal web que fins a dia d’avui incorpora tota la informació sobre la vila de Sitges: www.visitsitges.com.

www.visitsitges.com és un gran portal a on tot Sitges hi té cabuda i es presenta a la xarxa amb clara vocació de mostrar, promocionar i promoure la Vila de Sitges com a destí de referència del turisme de qualitat arreu del món.

Inclou absolutament tots els continguts i informacions relatives a Sitges que a dia d’avui es trobaven disperses en la xarxa, entre pàgines web municipals i oficials, iniciatives privades dedicades a la promoció del turisme mitjançant guies d’establiments, o bé sites propis d’alguns dels establiments de Sitges com Hotels o Restaurants.

Es tracta d’un site actiu y dinàmic, d’àgil recorregut. S’estructura en cinc grans àrees: Informació General sobre Sitges, Oci, Turisme i Cultura, Viure a Sitges i un últim apartat dedicat a les notícies i l’actualitat  de Sitges.

El portal es presenta en cinc versions: català, castellà, anglès, francès i rus i reforça, com no podia ser d’altra manera, la seva presència a través de les xarxes socials: facebook, pinterest, flickr, twitter, google+  o instagram.642-980