L’equip de regates de Laser 4.7 del C.N.Sitges ja és una realitat

L’equip de regates de Laser 4.7 del C.N.Sitges ja és una realitat

Després de participar a la Setmana Catalana de Vela el setembre, l’equip ha pogut seguir el calendari de regates. Ho ha fet possible l’adquisició d’un remolc de carretera polivalent que pot transportar llanxa, lasers i/o patins.

TROFEU VILA DE PALAMÓS

El 27,28 d’octubre es va còrrer la tradicional Vila de Palamós (circuit català). Sota unes condicions extremes de fred, vent i pluja es van celebrar 4 proves.

Amb una participació de 50 regatistes, van quedar: Àlex Riba, 33; Ona Pascual, 38; Nil Mercadé, 40; Marta Figueras, 43.

El Leo Andreoli va ser baixa per malaltia.

Resultats:http://www.cvpalamos.org/en/default/races/race-resultsall/text/27-vila-palamos-2018-regata-solidaria-ca

Ràdio Maricel (13’15” fins a 22’45”): http://www.radiomaricel.cat/2018/10/29/triomf-de-la-ue-sitges-en-una-jornada-en-la-que-els-de-dalt-no-fallen-el-basquet-sitges-torna-a-perdre-mentre-que-el-club-pati-subur-sitges-suma-el-seu-quart-triomf-fora-de-casa/

CAMPIONAT D’ESPANYA LASER 4.7

A pesar de la poca experiència dels regatistes, l’equip té molta projecció. Per això, des del club han apostat per assistir al Campionat d’Espanya que es va celebrar al Real Club de Regatas Santiago de la Ribera (Múrcia) del 31 d’octubre al 4 de novembre.

Excepte a l’última jornada, va regnar la falta de vent, no podent complir tot el programa de proves.

Els laseristes van tenir l’oportunitat de medir-se amb els millors estatals del que és la classe formativa per aspirants a classes olímpiques.

Dins d’una flota de 177 participants, les posicions van ser les següents:

Ona Pascual, 137; Àlex Riba, 143; Nil Mercadé, 165; Leo Andreoli, 167.

L’equip surt amb clars objectius pels següents entrenaments, i amb moltes ganes de competir en el següent.

Resultats: http://regatas.realclubderegatasdesantiagodelaribera.es/es/default/races/race-resultsall/text/campeonato-espana-clase-laser-4-7-es

Ràdio Maricel (a partir 18’30”): http://www.radiomaricel.cat/2018/11/05/derrotes-per-als-dos-equips-de-la-ue-sitges-el-basquet-sitges-i-el-club-pati-subur-sitges-sumen-en-un-bon-cap-de-setmana/

Aquest cap de setmana els sitgetans afrontaran la darrera regata de l’any: Hallowe’en Race al C.N.Salou (Circuit Català). Tindran l’oportunitat d’aplicar l’aprés i immediatament començaran a preparar el 2019.