Jornada de neteja de platja

Jornada de neteja de platja

Des del Club Nàutic Sitges ens sumem a l’acció de sensibilització ‘Let ‘s Clean Up Europe!’ I portarem a terme una neteja de platja promoguda per l’Agència de Residus de Catalunya i Federació Catalana de Vela.

La campanya d’estiu 2021 es diu ‘La Mar Sense Residus’ amb una recollida de residus a la platja de la Fragata i els seus espigons. Amb això també donem suport al Dia Internacional dels Oceans amb el lema ‘L’oceà, vida i mitjà de subsistència’. 

Tambe farem una xerrada online, dia 21 de juny de 18-19 hrs i la neteja de platja el dia 22 de juny de 14-a 18 hrs. 

El nostre objectiu és crear consciència, aprendre sobre la situació actual de la mar, economía circular, recollir residus amb sentit per analitzar les dades i xerrar sobre la vela responsable i sostenible.

La neteja de platja es farà a la platja, espigons, sobre l’aigua i sota l’aigua, així que et recomanem que portis la teva mascareta, gorra, crema de sol respectuosa amb el mar, ulleres de sol, sabata còmode per caminar a l’espigó i platja, la teva ampolla d’aigua, banyador, mascara de snorkel si tens, tovallola i moltes ganes d’ajudar-nos. Nosaltres oferirem una petita merienda a la fi de la neteja, així com material de recol·lecta (guants i bossa). 

Evitarem de totes totes generar residus en aquest esdeveniment.

Respectarem les distancies i aforo en aquests temps de pandemia. 

Et sumes a la nostra activitat i a crear impacte?

Pots fer la teva inscripció aquí: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc7aOZw_kk208yiKnS4L2dL3N7H7EseiiIjGP39RC6WHvwOMA/viewform

T’hi esperem!!!